Om NemHjem

NemHjem skal være med til at gøre det nemt for dig og din familie at nyde livet i jeres hjem, samt lave gode aktiviteter i hjemmet, præcis som vi selv gør.

Vi, Helle og Andreas, har i alt 3 tre børn, hvor af den sidste er vores fælles. Vi flyttede sammen i 2009, hvor vores datter blev født. Vi bor i parcelhus med  dejlig have i en skøn landsby mellem hav og fjord ved Fjerritslev.

Vi kan rigtig godt lide at være aktive sammen både inde og ude. Derfor forsøger vi altid at skabe os en dagligdag, hvor der er mulighed at vi kan lave simple aktiviteter sammen indendøre, samt mulighed for at vi kan komme ud i vores have både for at vi kan yde men også for at kunne nyde.

Helle er uddannet fysioterapeut, og ejer Helle Røge Ergonomi, som holder oplæg og laver rådgivning indenfor ergonomien og det fysiske arbejdsmiljø ude på virksomheder herunder at holde kroppen på toppen på jobbet. Andreas er uddannet Cand.merc. og arbejder som ekstern konsulent ude på virksomheder rundt om i landet.

NemHjem er opstået på baggrund af, at vi elsker at være aktive sammen i vores hjem eller i vores have. Vi nyder vores have, både det at lave noget sammen i haven, men også at drikke en dejlig kop kaffe og se på alle de skønne farver der er på vores blomster og buske. Vi håber på, at vi med vores livskvalitet og glæde for aktivitet vil kunne blive gamle sammen i en aktiv krop.

Vi ønsker at gøre det nemt for dig og dine at  skabe det hjem, som gør dit hjem til Nemhjem, hvor du vil kunne yde og nyde på en og samme tid. Du får mulighed for at købe de samme gode kvalitets og farverige blomster, som vi elsker til fornuftige priser. Vi gør det nemt ved, at du blot kan bestille, når det passer dig og din familie. Vi pakker dem med oversigt over, hvornår og hvordan du planter dem og får dem sendt hurtigst mulig.

Vores datter elsker, som alle andre børn, aktivitet, og vi har fundet frem til,  at hun let at formår at kombinere at være aktiv og samtidig se I-Pad eller se TV, når vi blot giver hende muligheden. Hun bevæger sig, når hun sidder på en Gym Ball eller hun ruller rundt på den, når hun er foran TV. Vi har en madras til at ligge i stuen, som hun har svært ved at gå forbi, uden lige at lave et spring eller stå i bro. Både i hjemmet og på skolen opleves det at mange børn bliver roligere, når de sidder på en Gym Ball.

Når vi selv har dage ved computeren, bruger vi vores elastik til at sætte gang i kredsløbet i de trætte muskler. Vi laver nogle simple øvelser, der sætter gang i blodomløbet, og vi får dermed fjernet risikoen for, at der skabes myoser i musklaturen, og undgår dermed at få smerter i nakke, skulder og arm.

NemHjem sender dig Gym ball, tykke, bløde måtter samt elastikker der vil kunne skabe glæde for både dig og dine børn uanset alder.  Vi med sender gerne ideer til aktiviteter, hvis du ønsker dette.