Træningsbold / Siddebold

Kvalitetsbolde til leg, træning, til skrivebordet og til aktivitet for alle aldre – Alle boldene er er “Anti-Burst” hvilket betyder at de ikke springer, hvis der går hul i bolden vil luften sive ud stille og roligt så ingen kommer til skade.

Baby: Du kan træne babyers ryg og rygmuskler ved at lege og rulle med dem på bolden. Det giver dem en bedre balance og du er med til at sikre god motorisk start for dit lille barn.

De mindste børn: Leger på den på deres helt egen måde. De træner dermed sig selv ud over deres egen balance punkt og er dermed med til at træne deres balance i kroppen og dermed give dem en bedre balance. Når de ser TV er de i aktivitet og træner kroppen samtidig med at de ser TV.

De ældste børn: Bruger bolden til at sidde på, når de laver lektier, ser TV eller andre situationer. De træner dermed deres ryg og mavemuskler. De har en korrekt siddestilling.

Unge og voksne: Brug bolden som et træningsredskab eller som stol, hvor du træner din balance og styrker din ryg og mave muskler. Samtidig opnår du at ryggen arbejder hensigtsmæssigt og er i en optimal stilling.

Viser alle 4 resultater

Viser alle 4 resultater