Om NemHjem

 

NemHjem skal være med til gerne gøre det nemt for dig og din familie at nyde livet i jeres hjem, som lave gode aktiviteter i hjemmet, præcis som vi selv gør.

Vi, Helle og Andreas, har i alt 3 tre børn, hvor af den sidste er vores fælles.  Vi flyttede sammen i 2009, hvor vores datter blev født. Vi bor i parcelhus med have i en skøn landsby, Klim ved Fjerritslev. Helle er uddannet fysioterapeut, og ejer Helle Røge Ergonomi, som arbejder med det fysiske arbejdsmiljø på virksomheder samt general sundhed for kroppen. Andreas arbejder som konsulent på forskellige virksomheder.

NemHjem er opstået på baggrund af, at vi elsker at være aktive sammen i vores hjem eller i vores have. Vi nyder vores have, både det at lave noget sammen i haven men også at drikke en dejlig kop kaffe og se på alle de skønne farver på vores blomster og buske. Vi håber på, at med vores livskvalitet og glæde for aktivitet at blive gamle sammen i en aktiv krop.

Vores datter elsker, som alle andre børn, aktivitet, og vi har fundet frem til, at når vi blot giver hende muligheden for at kunne aktiv, samtidig med hun laver inaktive aktiviteter, kombinerer hun nemt dennem mulighed for eksempel det at spille Ipad eller se TV og samtidig form at være aktiv ved at sidde, rulle på en gym ball.

Vi ønsker at gøre det nemt for dig og dine skabe det hjem, som gør dit hjem til Nemhjem, hvor du kan yde og nyde på en og samme tid. Du får mulighed for at købe de samme farverige blomster, som vi elsker til fornuftige priser. Vi gør det nemt ved, at du blot kan bestille, når det passer dig og din familie. Vi pakker dem med oversigt over, hvornår og hvordan du planter dem.

NemHjem sender dig den Gym ball, tykke, bløde måtter samt elastikker der skaber glæde for både dig og dine børn uanset alder.  Vi medsender ideer til aktiviteter, hvis du ønsker dette.